Verwerk uw betalingen handmatig

Voor het handmatig verwerken van betalingen ga je naar de details van de boeking en scrollt je helemaal naar beneden. Rechts onderin zie je het blok 'betalingsgegevens > zie afbeelding 1. Je klikt vervolgens op ‘betalingen’ en vult het volgende in:

Datum
De datum waarop de betaling is binnengekomen

Type
Geef aan of het om een aanbetaling, restbetaling of borgbetaling gaat (zie afbeelding 2)

Bedrag
Vul hier het betaalde bedrag in. Voor crediteren vult u een minbedrag in.

Omschrijving
Geef hier de manier van betalen aan (zie afbeelding 3).

Stuur bevestiging
U kunt ervoor kiezen om de klant een betaalbevestiging te versturen. Indien u deze nog niet heeft ingesteld kunt u hier teruglezen hoe dat moet.

Als bovenstaande is ingevuld wordt bovenin het pop-up scherm de betaling geregistreerd (zie afbeelding 4). Bij online betalingen worden de regels automatisch bijgewerkt en hoeft u niets te doen.