Stel een betaalbevestiging in

Na het verwerken van een betaling in het 123Boeken-systeem, is het mogelijk om de gast hierover te informeren. Ga naar in het linker menu naar 'Instellingen', vervolgens 'e-mail' > 'betalingsbevestiging’ (zie afbeelding 1) en klik op het bewerkingsicoon. Lees vervolgens onderstaande toelichting door.

Type
Opmaak: je stuurt een e-mail zonder boekingsregels (zie afbeelding 2 als voorbeeld)
Boeking: je stuurt een e-mail met boekingsregels  (zie afbeelding 3 als voorbeeld)

Interne titel
Deze titel is zichtbaar voor de beheerder, niet voor de ontvanger.

Onderwerp
Vul hier het onderwerp van de e-mail in (bijvoorbeeld 'Betalingsbevestiging').

Koptekst
Pagina-kop dat bovenaan de e-mail wordt getoond.

Bijlagen
Je kunt eventueel bijlagen toevoegen die standaard mee verstuurd worden, bijvoorbeeld een routebeschrijving.

Koppel verhuurobject bijlage
In het linkermenu onder ‘Beheer' > 'objecten’ kun je per verhuurproduct een bijlage toevoegen onder het tabblad ‘bijlage’ (zie afbeelding 5). Deze informatie wordt
op productniveau mee verstuurd.

Rechts bovenin de tekst-editor staat een knop [tags]. Hier kunt u tags toevoegen aan de tekst.