Nieuwe gebruiker aanmaken

Via ‘instellingen' in het linker menu, ga je naar 'gebruiker’, hier heb je de mogelijkheid om een nieuwe gebruiker aan te maken met volledige of beperkte rechten. Klik op ‘nieuw’ en vul de naam, gebruikersnaam, het e-mailaders en toegang in.

Iemand met volledige toegang heeft dezelfde rechten als jij, het beheer. Een gebruiker met beperkte toegang kan rechten krijgen op de onderdelen die getoond worden op afbeelding 2.