Maak een reservering via de planningspagina

Maak binnen snel een nieuwe reservering aan via de planningspagina. Volg onderstaande stappen:

1 .Ga naar ‘rapportage' > 'planningspagina’ en klik op de gewenste aankomstdag op de agenda (zie afbeelding 1 als voorbeeld).
2. Selecteer vervolgens de boekingsperiode en vul de aanvullende gegevens in (zie afbeelding 2 als voorbeeld).
3. Tot slot vul je de gegevens van de klant in of zoek een bestaande klant (zie afbeelding 3 als voorbeeld).

Wil je meer verhuurproducten op 1 boeking zetten? Dat kun je doen door in de reservering op ‘nieuwe regel’ te klikken en de stappen te herhalen.

Handig om te weten:

– Verplichte kosten worden automatisch aan de reservering toegevoegd (zoals bijvoorbeeld schoonmaakkosten)
– Het systeem geef aan of het verhuurproduct beschikbaar is (zie afbeelding 2> beschikbaar : ja of nee)
– Prijzen zijn handmatig aan te passen (zowel de huurprijs als die van de extra producten)