Nieuwsbrief versturen

Om uw klanten op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en/of acties kunt u de mailing module gebruiken. Deze is te vinden onder ‘beheer>mailing module’. Volg onderstaande stappen om uw nieuwsbrief op te maken en te versturen.

klik op ‘mailing toevoegen’ en geef de nieuwsbrief een onderwerp> zie afbeelding 1 en 2. Vervolgens klikt u op ‘bewerk nieuwsbrief’ om de nieuwsbrief te vullen> zie afbeelding 3.

Sleep via de linkerkant van het scherm de nieuwsbrief blokken die u wilt gebruiken naar het midden> zie afbeelding 4.
afhankelijk van het blok wat u selecteer, kunt u deze met tekst, titels en foto’s vullen. het toevoegen van een foto wordt op afbeelding 5 getoond.
per blok kunt u via ‘inhoud’ een aantal instellingen doen zoals het wel/niet tonen van elementen. Of links plaatsen achter een knop en/of afbeelding > zie afbeelding 6.
stel tot slot het lettertype, de letterkleuren en lettergrootte in onder ‘opmaak’ >zie afbeelding 7

Via ‘voorbeeld’ kun u op ieder device bekijken hoe de nieuwsbrief eruit ziet. Als u de pagina sluit kunt u via ‘verstuur voorbeeld’ een test sturen > zie afbeelding 3.

Nieuwsbrief vesturen / inplannen
Om de nieuwsbrief te versturen gaat u terug naar het overzicht waar u de mailing heeft toegevoegd > zie afbeelding 8. U volgt nu de volgende stappen:

klik op de ‘enveloppe’ > zie afbeelding 8
selecteer de adressen / doelgroep > zie afbeelding 9 (lees hier meer over het adressenbestand ). U kunt de mailing inplannen of direct versturen
klik op ‘versturen’ > zie afbeelding 10 (u kunt in deze stap de lijst bekijken waarnaar u mailt> zie ‘bekijk lijst’)