Hoe maak ik een nieuw product aan?

Ga naar ‘beheer' > 'objecten’ en klik op ‘toevoegen’ (zie afbeelding 1). In het vervolgscherm kun je vervolgens onder het tabblad ‘algemeen’ de basisgegevens invoeren (zie afbeelding 2). Lees onderstaande stappen ter ondersteuning:

1. Selecteer welk type product je wilt aanmaken.
accommodatie: groepsaccommodatie, vakantiehuis, appartement, bungalow, kampeerplaats etc.
object per periode: zeilboot, motorboot, sloep, rondvaart etc.
object per stuk: schoonmaakkosten, administratiekosten, bedlinnen, zwemvest etc.

2) Voer hier de titel van het product in. Deze is zichtbaar op de boekingspagina.

3) Vink aan of het product op de planningspagina getoond moet worden en selecteer een kleur.

4) Voer de maximale en minimale capaciteit in (aantal personen).

5) Geef een voorraad aan (het aantal keer dat het product te reserveren is, het aantal van dit exacte type).

6) Selecteer een BTW tarief en vul eventueel een grootboeknummer in voor de boekhouding.

7) Voer eventueel een borgbedrag in
per object: eenmalig bij de boeking
per stuk/object: per product (dus bij twee producten wordt het borgbedrag twee maal gerekend)

8) Sla de pagina op.

Nadat je de basisgegevens hebt opgeslagen gaat je naar het tabblad 'informatie'. Voeg hier een korte omschrijving van het product toe en upload een aantal foto’s (zie afbeelding 3). Deze informatie is zichtbaar op de boekingspagina.

Maak het product online boekbaar door boekingsperioden en prijzen in te voeren. Via onderstaande artikelen kunt u dit instellen:

> Boekingsperioden aanmaken : klik hier
> Tarieven invoeren : klik hier