Beschikbaarheid bijwerken

Met een paar muisklikken kunt u eenvoudig de beschikbaarheid van uw verhuurproduct bijwerken.  Ga bij het productenbeheer (beheer>objecten) naar de tab ‘beschikbaarheid’. Selecteer een van/tot datum, de status ‘bezet’ en geef het optioneel een label (bijv: onderhoud) . Klik daarna op opslaan (zie afbeelding 1 als voorbeeld).

Mocht u een periode willen vrijgeven dan volgt u bovenstaande stappen, alleen kiest u bij status ‘vrij’ (zie afbeelding 2 als voorbeeld)

Indien het product vaker te boeken is dan kunt u werken met de status ‘aangepaste voorraad’. Stel u heeft vier 6-persoons vakantiewoningen (voorraad =4) en u wilt 1 blokkeren. Dan vult u voorraad = 3 in. (zie afbeelding 3 als voorbeeld)

Onder ‘niet beschikbare perioden’ ziet u de actuele lijst met geblokkeerde data. Hier kunt u eventueel de aangepaste voorraad ook bijwerken door op het wijzigingsicoon te klikken (zie afbeelding 4 als voorbeeld).