Algemene voorwaarden toevoegen

In de laatste stap van het boekingsproces dient de boeker akkoord te gaan met de algemene voorwaarden (zie afbeelding 1). Dit kan per verhuurproduct ingesteld worden en gaat als volgt:

1. Ga naar ‘beheer' in het linker menu, vervolgense naar 'voorwaarden’ en klik op ‘nieuw’. Upload de voorwaarden van je computer en klik ‘opslaan’ (zie afbeelding 2 als voorbeeld).
  2. Vervolgens kun je per verhuurproduct de voorwaarden toevoegen onder het tabblad ‘bijlage’ (zie afbeelding 3 als voorbeeld)

De voorwaarden worden ook mee verstuurd met de boekingsbevestiging.

Doorverwijzen naar de Algemene voorwaarden

Wil je liever doorverwijzen naar de algemene voorwaarden op jouw website? Dan kun je ook een link toevoegen via ‘instellingen' in het linkermenu, 'toelichtingen' > 'algemene voorwaarden’. Klik op het schakel icoon bovenin de editor (zie afbeelding 1). Vervolgens voerje de link in en selecteert je bij het onderdeel target ‘new window’. Tot slot klik je onderaan de pop-up  op ‘ok’ (zie afbeelding 2). De voorwaarden worden na het aanklikken in het boekingsscherm (zie afbeelding 1) geopend in een nieuw tabblad.

Verschillende talen

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om de algemene voorwaarden in verschillende talen toe te voegen. Mocht u het in verschillende talen willen toevoegen, kunt u een document uploaden waar alle talen in staan. Zet in de titel van het document dan ook de verschillende talen (algemene voorwaarden, terms and conditions, conditions general, Bedingungen und Konditionen).